Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo Ocean Ski 560 WWR surfski

Méret
Egy méret
Konstrukció
WWR - karbon/kevlár
1.299.900 Ft (1.023.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Nelo
Cikkszám: NEL00526|23881

Leírás és Paraméterek

Nelo Surfski vonala az egyik legújabb, és legdinamikusabban fejlődő nelo típuscsalád, Népszerűségét kimagaslóan széles felhasználási területe adja. A Surfski kajakok közös jellemzője a biztonság, stabilitás, és gyorsaság, ami alkalmassá teszi a hajó használatát a hullámos oceánon, fagyos északi tengeri fjordokon, folyókon, és tavakon egyaránt. A Surfski hajótest mindegyike sit on top kialakítás, aminek köszönhetően a hajótest egy hatalmas légzsákként viselkedik, utánozhatatlan felhajtóerővel, így azt elsüllyeszteni szinte lehetetlen. A hajók a legtöbb esetben laposabb a versenyhajók aljánál, így jelentősen stabilabbak. Összességében a surfski az a kajak típus ami az adrenalindús 4-6méteres hullámok lovaglásától, egészen a síkvizi felhasználásig élmény nyújt.

A Nelo a Surfski kínálatában megtalálhatóak a teljesen kezdőknek, vagy bérléssel túráztatással foglalkozó cégeknek kínált 400, 510 Polietilén modellek mellett, a nagyon gyors és több nemzetközi versenyeredménnyel büszkélkedő 550, 560 típusok is. Akik a két véglet között keresik a kedvenc Surfski modelljüket azoknak a Vanquish, Viper 46 Ski, 520, 540, 600-as modellek adnak alternatívát.

A Surfski kajakok szinte mindegyike több méretben elérhető, így egy-egy típus formavilágán túl a pontos méretet is be lehet állítani, ezzel tökéletes kompromisszummentes hajót lehet konfigurálni.

A Sit on top kialakítások között megtalálhatóak az oldalhajóval ellátott Evolution OC1, és OC2 hajók is a tengeri kenuzás szerelmeseinek.

 

Konstrukciók:

A surfski hajók konstrukcióira jellemző, hogy nagyon strapabíróak, hiszen minimális alapkövetelmény, hogy tengeri hullámok erejével kell állniuk a sarat. A kínálatban a Polietilénektől indulva a WWR (karbon-kevlár) SCS (karbon) hajók mellett az extra könnyű AIR kivitelek is megtalálhatóak.

 

Design:

A nelo saját ingyenesen elérhető színsémával kínálja kajakjait, de ha valaki igazán egyedi személyes designt szeretne a hajójára, akkor a nelo partnerével közösen a Paddle Sport Designnal kell együttműködni.

560

TELJESÍTMÉNY HAJÓ A szabályok szerint általában a hosszabb hajótestnek nagyobb nedvesített felülete ezzel magasabb súrlódási ellenállása, de az arányaiból adódóan általában jobb a siklási teljesítménye. Kifejlesztettük az új 560-as hajót, amelynél törekedtünk csökkenteni a nedvesített felületet, és a súrlódási ellenállást, ezzel az amúgy is hosszú, azaz jobb siklási tulajdonságokkal rendelkező hajó méggyorsabbra sikerült. A precíz jól megtervezett kormányszerkezetnek és hajótest kiképzésnek köszönhetően, könnyű irányt változtatni és hullámokon szörfölni.

 

 

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.