Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Mindenből a legjobbat!

Meggyőződésünk, hogy kajak szaküzletünk első a magyar piacon, és ezt vevőink visszajelzései is alátámasztják. A Kajak.hu üzlet egyedülálló előnyök sorát nyújtja, és ezek összessége a lehető legjobb vásárlási élményt eredményezi. A nagyobb áruházak sokféle egyéb terméket kínálnak (más sportágakét, motorcsónakokat és tartozékaikat stb.), a kisebb boltok kínálata pedig szükségszerűen szerényebb – a kajak-kenu szakterületen mi vagyunk a legerősebbek. Erről bárki könnyen megbizonyosodhat némi internetes böngészéssel.

Üzletünk nagy, hétszáz négyzetméteres, a közvetlen közelben biztos és ingyenes parkolási lehetőséggel. Nálunk több mint 300 darab kiállított hajót és felszerelések, kiegészítők óriási választékát lehet megnézni, megtapogatni. Hajóink között vannak világversenyek, olimpiák legmenőbb típusai, rangos márkák tengeri, folyami, turisztikai modelljei, könnyen tárolható és bárhová hátizsákban elvihető felfújható kajakok, kenuk. Ezeken kívül, költségérzékeny vevőinknek ajánljuk kiváló ár/érték arányú, EcoKayakjaink egy-, két- és háromszemélyes változatait.

Eladóink egytől-egyig tapasztalt vízi emberek, sikeres kajakos, kenus versenyzői múlttal, és nagy túravezetői gyakorlattal. Pontosan tudjuk, mi való kezdő vagy ifi versenyző-jelöltnek, világklasszis sportembernek, vagy rekreációs célból evező, túrázó egyénnek, családnak. Ennek megfelelően állítjuk össze az üzlet árukínálatát, kizárólag olyan termékekből, amelyek beválnak a magyar, vagy akár nemzetközi vizeken is. Ezzel már eleve kiküszöböljük egy online rendelés mellényúlási lehetőségét, valamilyen nemzetközi portálról. Tanácsaikban meg lehet bízni, mert nem arra törekszünk, hogy első alkalommal minél drágább vásárlásra beszéljük rá az ügyfelet, hanem azt szeretnénk, hogy visszatérő vevőnk legyen, hiszen mindkét félnek így a legjobb. 

Ám jól tudjuk, hogy az előzetes tervezgetés, internetes keresgélés és bolti megtekintés, beszélgetés, tanácsadás csak felületes benyomásokat adhat, sőt akár össze is zavarhatja a bőséges kínálatban nehezen eligazodó embert. A legtöbb üzletben csak megnézni lehet hajókat, de szárazon beülni nem, mert nem erre tervezték, akár meg is sérülhetne, elrepedhetne. Még csak az sem derül ki, hogy jól be tud-e szállni valaki az adott méretű beülőn, és elfér-e a kajakban. Legbiztosabban mégis akkor derül ki, hogy melyik hajótípus való egy adott vevőnek, ha evez vele valamennyit. Nálunk egyszerűen lehet kajakokat, kenukat, evezőket kipróbálni, mivel a Római parton, közvetlenül a víz mellett vagyunk. Ezáltal elkerülhetők csalódások, könnyű egyből, vagy további kísérlettel beletalálni az igaziba. Tőlünk elégedett mosollyal viszi el új gazdája a hajót!

Van, akinek ennyi sem elég, mert sohasem evezett még, azt sem tudja, hogyan kell beülni egy kajakba, kenuba, és megfogni az evezőt. Majd csak ezután kezdené járni a vizeket, de egyelőre nem vállalna be egy próbautat, félve, hogy levitézlene, vagy balul üthetne ki az egész. Mi rájuk is gondolunk! 2021-es év második felében, üzletünket egy beltéri tesztmedencével bővítettük ki, melyben mindenki kényelmesen és biztonságos körülmények között próbálhatja ki az általa választott hajót. Utána már jöhet valamelyik vízi jármű próbaútja, és a sok-sok szép vízi élmény. :)

Járványveszély miatt, vagy más okból nem jönne be valaki az üzletbe? Semmi probléma, van lehetőség telefonos tanácsadásra és online vásárlásra is. 

Végül, de nem utolsó sorban hozzuk fel a Kajak.hu szaküzlet egyik legnagyobb előnyét: itt mindent egy helyen, egy kézből kap az ügyfél, sok utánajárás, szaladgálás helyett egyszerűen, egymáshoz illő darabokból állíthat össze harmonikus felszerelést, és ráébred, hogy nemcsak hajót kapott, hanem olyan partneri kapcsolatot is szerzett nálunk, amelyre mindig számíthat.

Csapatunk

Pócza Viktor Ügyvezető

Pócza Viktor - Ügyvezető

Egész életemet végigkísérte a kajak-kenu sport. 9 évesen kezdtem kenuzni az Építőkben, amit versenyszerűen űztem ifi korosztályig. Pályafutásom alatt megfordultam a Honvéd és végül a Ganz (AVSE) vízitelepen. Ezután következett egy új szerelem, de a lapátot itt sem engedtem el: 18 éves koromtól vadvízi túravezetéssel töltöttem a szabadnapjaimat, több mint 10 éven keresztül. Másik elkötelezettségem a kereskedelem irányába köttetett, amely kapcsán 10 éven keresztül egyik legismertebb outdoor márka képviseletével foglalkoztam. Ezidő alatt végeztem el a marketing szakirányú műszaki menedzser képzést a Műszaki Főiskolán, majd egy rövid időre az építőipar, és az autósport izgalmas területeire is eveztem. 2012 óta A Kajak.hu Kft ügyvezetőjeként minden tudásommal azon dolgozom, hogy a Kajak.hu csapatával vásárlóinknak a legszélesebb árukészlettel, a legjobb szolgáltatást biztosítsam, egy fantasztikus környezetben. Napjainkban is szívesen próbálom ki az általunk kínált termékeket, nyaralásaim alkalmával pedig mindig szervezek vizes programot, és evezve fedezem fel a világot kajakból, kenuból, raftból, vagy SUP-ról.

Freisták Peti Operatív Vezető

Freisták Péter - Operatív Vezető

A 15 éves kajakos pályafutásom 7 évesen kezdődött Gödön. A kezdeti lelkesedés hamar a versenykajakozás felé sodort. Ennek köszönhetően sikerült mind Európa bajnoki, mind világ bajnoki dobogóra állnom. Számos vízitelepre jártam edzeni, többek között a Gödre, az MTK gubacsi telepéhez, majd végül az UTE vízitelepére. Ezután az élet a Kajak.hu felé sodort, ahol eleinte az értékesítők csapatát erősítettem, majd a cégen belül webes technológiák felé vettem az irányt. Továbbra is szívesen osztom meg a tapasztalataimat a vevőinkkel, akár verseny, akár túrakajakozásról van szó. Hiszem, hogy minden nyaralásra, kikapcsolódásra ráfűzhető egy kis kajakozás, így egy Gumotex Seawave felfújható kajak boldog tulajdonosa vagyok, amivel bejártam már hazai vizektől kezdve tengereket is.

Répás Gergő Sales

Répás Gergely - Sales

Szegeden születtem és ott is kezdtem el kajakozni 8 éves koromban, majd 19 évesen Budapestre költöztem és az Építőkben folytattam, mint versenyző és később, mint utánpótlás edző. Közben elkezdtem vadvízen is dolgozni rafting és vadvízi kajak és kenu túravezetőként Szlovéniában a Soca folyón, ahol főként Gumotex hajókkal foglalkoztam. Legutóbb az Emirátusokban, Dubaiban és Abu Dhabiban edzősködtem, ill. dolgoztam, mint Surfski és kajak oktató. Szabadidőmben, nyaraláson is, ahol a legszívesebben töltöm az időm, az a víz. Legyen az tavon, folyón vagy óceánon, verseny vagy túra kajakban, felfújhatóban vagy surfskiben. Szívesen adok tanácsot lapát vagy hajóválasztásban, evezéstechnikában vagy bármilyen vízisporttal kapcsolatos kérdésben.

Szpiti Sales

Szvoboda Péter (Szpiti) - Sales

Gyermekkoromban szüleimmel rengeteget vizitúráztunk a túrakenunkkal és egy Szigetközi túrán ültem először kajakban. Úgy megtetszett ez a mozgásforma, hogy 10 éves koromtól kajakoztam versenyszerűen a Ganzban (később AVSE), majd a Testnevelési Egyetem elvégzése után edzőként dolgoztam ugyanitt 17 éven keresztül. Tanítványaim között voltak országos és nemzetközi szinten is eredményes kajakosok. A hazai edzősködés után dolgoztam Abu Dhabiban mint kajak túra vezető és sárkányhajó edző. Érdekel a versenysport tecnikai háttere, leginkább a Garmin GPSek és okosórák összekapcsolása csapásszám mérőkkel és ezek hasznosítása az edzések eredményesebbé tételében. A versenysport mellett a túrázást sem engedtem el, rendszeresen tesztelem a túrahajókat és két fiamnak is szeretném megtanítani a víz és a természet szeretetét.