Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo K1 Viper 51 A1 fitness kajak

Méret
Egy méret
Konstrukció
A1 - üvegszálas
699.900 Ft (551.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Nelo
Cikkszám: NEL00130|894751

Leírás és Paraméterek

Nelo Viper 51

A Viper család a Nelo kínálatának egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A siker annak köszönhető, hogy a Viper család kimagaslóan széles választékot kínál, Mini Viper után 42-44-46-48-51-55-60 cm szélességgel, így minden fitness sportoló megtalálja a pontosan neki tökéletes hajót. A Viper családra jellemző, hogy a széles méretválasztékán túl különféle konstrukcióban és hihetetlen széles alkatrész/extra választékot kínál.

A hajó

A Viper 51 az eredeti Fitnesz hajó a Viper sorozatból. Klasszikus túramodell térfogatával, 51 cm-es maximális szélességével és 520 cm-es hosszával az 51-es minden olyan sportoló hajója, aki a leghagyományosabb fitneszhajót keresi.

A 51 a rendkívül széles Viper kínálatnak egyik legrégebben forgalmazott és egyben az egyik legsikeresebb modellje. Az 51 kimagaslóan népszerű a Viper fitnesz hajók között, mert az 51 cm szélessége, a hajó kialakítása rendkívül széles vevőkörnek az optimális választás, legyen az ex-versenyő vagy túra vonalról a fitnesz felé kacsingató kajakos. Az 51-es hajó a para versenyzők körében is népszerű volt, hiszen a stabilitása mellett kielégítette a sprint távok sebesség igényét. Napjainkban egyértelműen a nagybetűs fitnesz modellt ismerhetjük meg benne. Az 51 esetében már igazították a hajó szélességéhez a lábtámasz szélességét, így nagyobb kényelmet, felületet kaptunk a lábfej részére.

Testreszabás

Nincs elképzelése a leendő hajó külalakjáról? Semmi probléma! A nelo színsémáin kívül kapcsolatba léphet partnerünkkel, a Paddle Sports Designnal, hogy kiválassza a legjobb, személyes designt, így teljesen egyedi hajót tud magának tervezni.

Szerelvények

A VIPER 51 szerelvényei a konstrukció típusától függően változhatnak.

 

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.