Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo K1 Viper 48 A1 fitness kajak

699.900 Ft (551.102 Ft + ÁFA)
Gyártó: Nelo
Cikkszám: NEL00140|894296

Leírás és Paraméterek

Nelo Viper 48

A Viper család a Nelo kínálatának egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A siker annak köszönhető, hogy a Viper család kimagaslóan széles választékot kínál, Mini Viper után 42-44-46-48-51-55-60 cm szélességgel, így minden fitness sportoló megtalálja a pontosan neki tökéletes hajót. A Viper családra jellemző, hogy a széles méretválasztékán túl különféle konstrukcióban és hihetetlen széles alkatrész/extra választékot kínál.

A hajó

A Viper 48 a nagyobb kihívást jelentő, tiszta fitneszhajó a Viper sorozatból. Klasszikus túramodell térfogatával, 48 cm-es maximális szélességével és 520 cm hosszúságával a 48 minden olyan sportoló hajója, aki kihívásokkal teli fitneszhajót keres.

A 48 a rendkívül széles Viper kínálatnak abszolút közepe. A 48 esetében elérkeztünk az egyértelműen fitnesz hajók kategóriájába, ott is a legkeskenyebb hajóhoz. A hajó szerelékezése tökéletesen azonos a verseny hajókban megszokottakkal, azokkal kompatibilis. A 48 fitnesz hajó stabilitással, viszont közel versenyhajó sebességgel futtatható a vizen.

Testreszabás

Nincs elképzelése a leendő hajó külalakjáról? Semmi probléma! A nelo színsémáin kívül kapcsolatba léphet partnerünkkel, a Paddle Sports Designnal, hogy kiválassza a legjobb, személyes designt, így teljesen egyedi hajót tud magának tervezni.

Szerelvények

A VIPER 48 szerelvényei a konstrukció típusától függően változhatnak.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.