Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eco Kayak Ocean Tour túrakajak 2022

349.900 Ft (275.512 Ft + ÁFA)
Gyártó: Eco Kayak
Cikkszám: ECO00066

Leírás és Paraméterek

Az Eco Kayak Ocean Tour tengeri túrakajak az Eco Kayak széria leghosszabb és legkeskenyebb hajója. Ennek a hajónak már a neve, illetve magasított első fele is előre vetíti, hogy nagy távok megtételére tervezték. A hajótest egy rétegű, rotomod eljárással előállított magas sűrűségű polietilén (HDPE). Anyaga ellenáll a használat során felmerülő ütésszerű igénybevételnek, felülete fényes. Az Eco Kayak kínálat többi típusától eltérően azonban az 540 cm hosszú és 54 cm széles Ocean Tour stabilitását és manőverezési lehetőségeit egy kidolgozott kormánylapát szerkezettel, illetve egy kiengedhető/behúzható szkeggel javították. Kialakításának köszönhetően így nagyobb hullámok esetén is stabil marad, bár az Eco Kayak Ocean Tour egyértelműen azok számára készült, akik már rutinos kajakosok és egy komolyabb kihívást keresnek maguk számára, egy hosszabb vízitúra formájában.

Az Eco Kayak Ocean Tourban hosszúságának köszönhetően több hely jut a túrafelszerelések számára is. Ez a 33 kg súlyú hajótest a rögzítőhálók és az iránytűtartó mellett nagyobb helyet biztosít a tárolórekeszek számára is. A hajó két végén két darab, nagy méretű, rögzített fedéllel ellátott, vízhatlan tároló rekesz található, amikben a túrafelszerelések szállíthatóak. Egy kartávolságban kialakított kisebb rekeszben pedig az evezés során szükséges holmik és élelmiszerek tárolhatók. Merev lábtámaszának és csavarok segítségével állítható ülésének kialakítása a többi Eco Kayakéhoz hasonló. Beülő kerete tágas, 90 cm hosszú és 48 cm széles. Maga a kajak egészen 170 kg-ig ideális választás.

Az Eco széria a piac egyik legjobb ár-érték arányú túrakajakjait kínálja. Az egyszemélyes (Adventure, Challenger, Voyager, Supreme és Ocean Tour) és a kétszemélyes (Ranger) kialakítás mellett, sok más márkától eltérően, háromszemélyes kajakot (Family) is, ami a családi programok szempontjából mindenképpen vonzó lehetőség. A magas minőségű polietilén Eco kayakok az igények széles skáláját elégítik ki, kedvező áron. Az Ocean Tour ebből a kínálatból az a hajó, magabiztos, tapasztalt kajakosok számára készült. Hosszabb túrák esetén lehet ideális választás.

KategóriaTengeri kajak / Túrakajak
Hosszúság, szélesség, magasság540, 54, 39 [cm]
AnyagMagas sűrűségű polietilén HDPE
Súly33 kg
Beülőkeret mérete90 x 48 cm
Kapacitás170 kg
Alapfelszereltség1 háttámla, 1 ülés, 2 vízhatlan rekesz, 1 napi tároló, kormányrendszer
szkeg
Ajánlott kiegészítőklapát, mentőmellény, kiskocsi

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.