Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roto Vis 420 Basic sit on top kajak

Szín
Világoszöld
249.900 Ft (196.772 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Roto
Cikkszám: ROT00075

Leírás és Paraméterek

ROTO Attivo

A ROTO több mint 70 éves hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás. A központ Szlovéniában van. A termelést 7 gyárban szervezik különböző európai országokban. A cég több mint 450 embert foglalkoztat, árbevétele 60 millió euró volt. A ROTO a világ 55 országába exportálja termékeit. A Pavlinjek család által irányított vállalat termékei minőségével világszerte hírnevet szerzett.

A cég fő termelési szegmensei a sport, a mezőgazdaság, az ipar és a kertészet. A műanyag kompozitok és a legújabb gyártási technológiák felhasználásával a ROTO kajakokat, kenukat és nagy teljesítményű motorcsónakokat is gyárt.

Az egyedi fröccsöntő (rotomod) technológiával gyártott ROTO termékek az ipari szektorok széles skáláját szolgálja ki, beleértve az építőipar, az autóipar, a hajózás, a logisztika, és a mezőgazdaság, ahol az ide tartozó gépek kisebb-nagyobb alkatrészei gyártását végzi.

A ROTO azon dolgozik, hogy növelje termékei értékét azok dizájnjának fejlesztésével, az anyagok és a modern gyártási technológiák intelligens használatával, valamint a kiváló minőségű gyártás biztosításával.

VIS

A Vis egy új sit on top család a roto Attivo-nál . A család tagjai között megtaláljuk az egy személyes 260, és 290-es illetve a páros 420-as modelleket. A Vis családra jellemző, hogy a tervezésnél szem előtt tartották a biztonságot, sebességet, a széles felhasználhatóságot, illetve a dizájnt. A Vis sit on top hajóknak kellemesen lekerekített formái már első ránézésre is feltűnőek. Ha tüzetesebben megnézzük az arányait felfedezhetjük a kecsesebb vonalvezetését, a felhúzott orr részének köszönhetően a könnyedén, és stabilan szalad át a hullámokon. A roto Attivo kiemeli, hogy a Vis család tagjai nem esnek kétségbe egy nagyobb termetű, akár 110kg-os kajakostól, de akkor sem ha a hullámos tenger helyett zegzugos helyeken kell velük manőverezni.

Hosszúság 4-5 méter között
Szélesség 60 centiméter felett
Irányítás Nincs
Anyag Egy rétegű polietilén
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.