Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Onak Air Duo SUP & Kajak

Szín
Fekete
459.900 Ft (362.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Onak
Cikkszám: ONK00008

Leírás és Paraméterek

Kajak, SUP és wingboard

Vitorlázásban nyújt valami különlegeset az ONAK Air. Képzelj el egy ráülős kajakot, amely szuper-stabil a vízen, akár rohanó folyón vagy hullámzó tengeren is. Ha hideg a víz, ne felejtsd a parton szárazruhádat.

Kajakdeszka

Az ONAK Air egy páratlan felfújható hajó, tehát egész más, mint összehajthatóink. Látványával ki is lóg az Onak családból, de tökéletesen beleillik a kompakt szállíthatóság, a gyors előkészítés és a maximális evezési élmény koncepciójába. Ráadásul evezhetsz rajta ülve vagy állva, sőt szörfözhetsz is!

SUP deszka

Ideális, ha könnyedségre vágysz. A hozzá adott pumpával tíz percnél rövidebb idő alatt felfújhatod az ONAK Airt. Ha pedig van már elektromos kompresszor a felszerelésedben, szórakozás az egész.

Wingsurf deszka

Nem tévedés, az ONAK Air Solo ideális megtanulni a wingsurföt. Csodásan stabil, fiatalok és idősebbek egyaránt egyszerűen sajátítják el ezt az új sportágat!

Biztonság

Egy nyitott hajóval szemben biztonsági előnye van egy felfújt deszkának. Ha felborul, könnyű visszamászni rá, míg sokkal nehezebb lenne egy felfordult, vízzel teli hajóval.

ONAK AIR méretek

ONAK Air Solo : 330 cm hosszú

ONAK Air Duo : 430 cm hosszú

Design

The ONAK Air Solo (3.3 m) és Duo (4.3 m) kivitelben kapható. Az Onak saját fejlesztésű ülései bármilyen pozícióban rögzíthetők rajtuk. Így gyerekjáték megtalálni a használójának testsúlyához megfelelő helyzetet. Puha, de szilárd háttámasza hosszú ideig komfortos.

Valamennyi alkotóeleme elfér egy jól hordható hátizsákban. Természetesen gondoltunk az evezőre is, amely szétszedhető. A komplett felszerelés súlya: Solo 15 kg, Duo 20 kg.

Anyag

A bársonyosan puha fedélzet alatt különleges technológia rejtőzik. A nagy nyomás teljesen merevvé teszi a deszkát, ezt a legújabb generációjú, kiváló minőségű, könnyűsúlyú drop-stitch technika teszi lehetővé. E felépítésnek és a deszka formájának hatására nyugodtan élvezheted a vizet. Az alul jól elhelyezett három uszony hatékonnyá teszi a vitorlázást, könnyűvé a manőverezést, és az iránytartást, nagy erőt lehet beleadni.

 

A csomag tartalma

  • felfújható ülés (PVC)
  • kajakevező (alu + PVC)
  • poggyászrögzítő gumizsinór
  • felfújható törzs (OnaSkin)
  • alul három levehető uszony (szkeg)
  • műszálas hevederek
  • fedélzet (stukturált habosítás)
  • háttámla (neoprén)

Hosszúság 4-5 méter között
Szélesség 60 centiméter felett
Irányítás Sverttel
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.