Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo K1 Viper 44 A1 fitness kajak

Méret
L
Konstrukció
A1 - üvegszálas
679.900 Ft (535.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Nelo
Cikkszám: NEL01292|894371

Leírás és Paraméterek

Nelo Viper 44

A Viper család a Nelo kínálatának egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A siker annak köszönhető, hogy a Viper család kimagaslóan széles választékot kínál, Mini Viper után 42-44-46-48-51-55-60 cm szélességgel, így minden fitness sportoló megtalálja a pontosan neki tökéletes hajót. A Viper családra jellemző, hogy a széles méretválasztékán túl különféle konstrukcióban és hihetetlen széles alkatrész/extra választékot kínál.

A hajó

A Viper 44 az a Viper, amely mind stabilitásában, mind sebességében a legjobban hasonlít a klasszikus K1 formákra, mint amilyen például a Lancer. A 44 cm-es maximális szélességével és 520 cm-es hosszával a 44 minden olyan sportoló számára megfelelő, aki egy nagyon stabil verseny K1-et keres.

A 44 a rendkívül széles Viper kínálatnak második legkeskenyebb modellje. Korábbi fitnesz modellek közül a Nelo Classic hajó paramétereire hasonlít leginkább, ám annál stabilabb, mivel a Classichoz képest laposabb az alja. A hajó szerelékezése tökéletesen azonos a verseny hajókban megszokottakkal, azokkal kompatibilis. A 44 rendkívül gyors és stabil társ lesz azon kajakosoknak, akik esetében az ezredmásodperceknél fontosabb tényező a magasabb stabilitás, és komfort. A 44-et szeretettel választják masters sportolók, de utánpótlást nevelő egyesületek is a Mini Viper és a verseny K1 közötti átülő hajónak, illetve azoknak, akik a K1-ből már inkább egy stabilabb hajóba ülnének át.

Testreszabás

Nincs elképzelése a leendő hajó külalakjáról? Semmi probléma! A nelo színsémáin kívül kapcsolatba léphet partnerünkkel, a Paddle Sports Designnal, hogy kiválassza a legjobb, személyes designt, így teljesen egyedi hajót tud magának tervezni.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.