Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo 400 PE Surfski

Méret
Egy méret
Konstrukció
PE - polietilén
389.900 Ft (307.008 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Nelo
Cikkszám: NEL01444

Leírás és Paraméterek

Nelo Surfski vonala az egyik legújabb, és legdinamikusabban fejlődő nelo típuscsalád, Népszerűségét kimagaslóan széles felhasználási területe adja. A Surfski kajakok közös jellemzője a biztonság, stabilitás, és gyorsaság, ami alkalmassá teszi a hajó használatát a hullámos oceánon, fagyos északi tengeri fjordokon, folyókon, és tavakon egyaránt. A Surfski hajótest mindegyike sit on top kialakítás, aminek köszönhetően a hajótest egy hatalmas légzsákként viselkedik, utánozhatatlan felhajtóerővel, így azt elsüllyeszteni szinte lehetetlen. A hajók a legtöbb esetben laposabb a versenyhajók aljánál, így jelentősen stabilabbak. Összességében a surfski az a kajak típus ami az adrenalindús 4-6méteres hullámok lovaglásától, egészen a síkvizi felhasználásig élmény nyújt.

A Nelo a Surfski kínálatában megtalálhatóak a teljesen kezdőknek, vagy bérléssel túráztatással foglalkozó cégeknek kínált 400, 510 Polietilén modellek mellett, a nagyon gyors és több nemzetközi versenyeredménnyel büszkélkedő 550, 560 típusok is. Akik a két véglet között keresik a kedvenc Surfski modelljüket azoknak a Vanquish, Viper 46 Ski, 520, 540, 600-as modellek adnak alternatívát.

A Surfski kajakok szinte mindegyike több méretben elérhető, így egy-egy típus formavilágán túl a pontos méretet is be lehet állítani, ezzel tökéletes kompromisszummentes hajót lehet konfigurálni.

A Sit on top kialakítások között megtalálhatóak az oldalhajóval ellátott Evolution OC1, és OC2 hajók is a tengeri kenuzás szerelmeseinek.

Konstrukciók:

A surfski hajók konstrukcióira jellemző, hogy nagyon strapabíróak, hiszen minimális alapkövetelmény, hogy tengeri hullámok erejével kell állniuk a sarat. A kínálatban a Polietilénektől indulva a WWR (karbon-kevlár) SCS (karbon) hajók mellett az extra könnyű AIR kivitelek is megtalálhatóak.

Design:

A nelo saját ingyenesen elérhető színsémával kínálja kajakjait, de ha valaki igazán egyedi személyes designt szeretne a hajójára, akkor a nelo partnerével közösen a Paddle Sport Designnal kell együttműködni.

400 PE

A Nelo 400 tökéletes választás minden olyan személy számára, aki különösen stabil és sokoldalú kajakot keres. Extravagáns tervezése minden kajakozónak felkelti az érdeklődését A Nelo 400 egy 10/10-es stabilitási szinttel rendelkezik, így könnyűvé teszi a kajakozást mindenki számára, még azoknak is, akik korábban soha nem kajakoztak. Ahogy megszokhattuk, a Nelo mindig a legjobb teljesítményre törekszik, még egy belépő szintű kajak esetében is, ezért a Nelo 400 valószínűleg a leggyorsabb kajak a kategóriájában.

A Nelo 400 a kényelem és a sokoldalúság miatt számtalan funkcióval rendelkezik, mint például az optimalizált üléspozíció (hátfájás nélkül), könnyen irányítható kormány, neoprén fogantyúk, telitalpas lábtámasz és tágas tárolóhely.

A Nelo 400 négy különböző változatban érhető el:

  • Standard
  • Ocean: Hullámtörővel ellátott változat, amely megakadályozza a felesleges víz bejutását a kajakba, valamint leash-el, mint biztonsági lehetőséggel, ha felborul a kajak.
  • Horgász: Tartalmaz horgászbot tartókat és két horgásztáskát.
  • Expedíciós: Élvezze a kajakozás pillanatait egy hátfájás csökkentő háttámlával, egy első tárolóval extra tárhelyért és egy hátsó műanyag fedéllel, hogy valóban vízálló rekeszt biztosítson.

Hogyan segíthet a Nelo 400 a környezetünknek? A Nelo elkötelezett a tengeri környezet védelme iránt, amelyet a Nelo 400 projekt keretében partnerekével a Sea Shepherdrel való együttműködésével valósít meg. A Sea Shepherd egy nonprofit szervezet, amelynek küldetése a tengeri élővilág védelme az óceánok biológiai sokféleségének megvédése, és biztosítani, hogy a jövő generációk élvezhessék a bolygó természeti erőforrásainak előnyeit.

Környezetbarát hajó! Ehhez a hajóhoz 8,5 kg (50%) polietilént, 6,8 kg (40%) újrahasznosított anyagot és 1,7 kg (10%) belsőleg újrahasznosított anyagot használtunk fel, gyártási melléktermékekből. Az egyedülálló színek minden Nelo 400-nál alapértelmezettek, mivel 50% -ban újrahasznosított anyagból készültek, így soha nem lesznek ugyanolyan színűek a gyártott hajók. Emellett fontos figyelembe venni a hajó tartósságát. A Nelo 400 akár évtizedekig is eltarthat, csökkentve az új kajakok előállításának szükségességét, és elkerülve a természeti erőforrások pazarlását, a hulladéktermelést és segítve a karbon lábnyom csökkentését.

 

 

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.