Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Isostar Hydrate & Perform grapefruit ízű italpor (400g)

3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Isostar
Cikkszám: ISO00016

Leírás és Paraméterek

ISOSTAR HYDRATE & PERFORM - A MAXIMÁLIS HIDRATÁLÁS


Töltsd fel a kulacsod izotóniás italporral a maximális hidratáltságért! Az Isostar Hydrate & Perform tartalmazza a szükséges szénhidrát adagot és a megfelelő mennyiségű ásványi anyagokat, mint a magnézium, kálcium és nátrium.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

  • Fogyasztandó sportolás előtt, közben (150-200 ml 15-20 percenként) és után.
  • Használat előtt rázza fel a doboz tartalmát.
  • Mérje a port a doboz kupakjába 0,5 l jelzésig.
  • Öntse a port a kulacsba.
  • Töltse fel 500 ml-ig és rázza össze. 400g = 5 liter.


IZOTÓNIÁS ÖSSZETÉTEL:


Egy oldat akkor nevezhető izotóniásnak, ha az emberi test szövetközi folyadékának áramlásával megegyező sebességgel és irányban biztosítja a vízáramlást a sejt membránon át. Az Isostar víz sebességével képes kiürülni a gyomorból, így a belekből extra gyorsabban tud felszívódni. A megfelelő nátrium- és szénhidrátszint elősegíti a víz áramlását a vérben, így a folyadékegyensúly gyorsan visszaáll.

ISOSTAR - ENERGIAFORRÁS


A Hydrate&Perform

izotóniás italpor egyszerű és összetett cukrokat (glükóz, maltodextrin) tartalmaz, mely szénhidráttartalom gyorsan és folyamatosan állítja vissza a kiürült glikogénraktárak energiaszintjét, így tolva ki az elfáradás küszöbét.


ÁSVÁNYI ANYAG- ÉS VITAMIN FORRÁS


Az Isostar Hydrate&Perform többféle ásványi anyagot tartalmaz. A nátrium és a klór pótolja az izzadsággal elvesztett sót, a magnézium pedig segít a fáradtság leküzdésében. A béta-karotin fontos antidoxidáns, előnyös a nagy fizikai teljesítmény során fellépő stressz következményeinek ellensúlyozására. A B1 vitamin segít a fáradtság elviselésében.


MI NINCS AZ ISOSTARBAN?
Az Isostar termékek nem tartalmaznak tartósítószert, ami nem csak az egészséges életmód irányzatot támogatja, hanem kiváló minőséget is jelent. Nincs benne szénsav, koffein, taurin, tehát nem energiaital, hanem sportital.

  • ÖSSZETÉTEL:szacharóz, maltodextrin, étkezési sav: citromsav; nátrium-citrát, természetes aroma, kalcium-foszfát, magnézium-karbonát, nátrium-klorid, kálium-klorid, antioxidáns: aszkorbinsav és természetes színezék: béta-karotin felhasználásával.


Bővebben a hatóanyagokról:
A nátrium a vér fontos alkotórésze, testünk nélkülözhetetlen építőeleme. Segít az ozmotikus nyomás fenntartásában, a tápanyagok (glükóz, aminosavak) felvételében, hidratálttá teszi szervezetünket.

A dehidratáció megelőzése

  • A nátrium a dehidratáció megelőzésével véd az izomgörcsök ellen, és a sav-bázis egyensúly szabályozásában is fontos szerepe van.

Megfelelő izomműködés

  • Fontos szerepet játszik az izom-összehúzódásban, ingerület továbbításban, így a normális izomműködés fenntartásához nélkülözhetetlen.

Tápanyagok felvétele

  • A nátrium a glükóz és az aminosavak felvételében is közreműködik.


Magnézium

Az egyik legsokoldalúbb ásványi anyag. Minden komolyabb biológiai folyamathoz nélkülözhetetlen – így részt vesz például az energiatermelésben, a nukleinsavak és a fehérjék szintézisében, az idegrendszer és az izmok működésében, a fogak és a csontok felépítésében. A stressz, vagy intenzív fizikai munka hatására igen gyorsan ki tud ürülni a szervezetből, így megfelelő pótlás nélkül elég hamar hiányállapot léphet fel.

Görcsök és sérülések kezelése

  • Mivel nélkülözhetetlen az izmok elernyedéséhez, enyhítheti a görcsöket, illetve gyorsíthatja sportsérülések (pl. izomhúzódás) gyógyulását.

A megnövekedett szükséglet kielégítése

  • A sportolók magnéziumigénye magasabb az átlagemberénél, és a nem megfelelő utánpótlás a regenerálódás, a teljesítmény rovására megy. Különösen igaz ez a testépítőkre, mivel a fokozott fehérjebevitel tovább emeli a szükségletet.

A szív egészsége

  • A magnézium segíthet az infarktus és a szívritmus zavarok megelőzésében, illetve kezelésében. Valamelyest növelheti a szívizom energiaellátását.

A magas vérnyomás csökkentése

  • A hipertenzió tanulmányozása közben arra lettek figyelmesek a kutatók, hogy sokkal kevesebben szenvednek a betegségben azokról a területekről, ahol „kemény”, azaz magnéziumban gazdag az ivóvíz. Azóta tanulmányok egész sora igazolta a magnézium vérnyomáscsökkentő hatását.


A kalcium a szervezetünkben legnagyobb arányban előforduló ásványi anyag. Testtömegünk 1,5-2%-át teszi ki, mely mennyiség 99%-a a csontjainkban található.

Erősebb csontok, ízületek

  • A kalcium segíti az erős csontok, ízületek felépítését és a testmozgással együtt különösen lényeges a csontritkulás megelőzésében.

Védelem az izomgörcsök ellen

  • A kalcium a magnéziummal együtt megelőzi illetve enyhíti az izomgörcsöket.


A B1 vitaminnak fontos szerepe van a szénhidrát anyagcserében.


Jobb közérzet és szellemi teljesítőképesség

  • A B1-vitamin szedése javíthatja közérzetünket, kedvezően hathat a koncentrálóképességünkre is.

Gyorsabb fogyás

  • A tiamin, arginin, koffein, citromsav keverék a kutatásoknak a mai kezdeti fázisában egy hatásos elhízás elleni készítménynek tűnik, a B1-vitamin feltehetőleg támogatja a zsírvesztést a fogyókúrák során.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.