Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Seabird Discovery túrakajak (javított, újszerű)

399.900 Ft
299.900 Ft (236.142 Ft + ÁFA)
100.000 Ft
Az akció időtartama: 2022. 10. 01. - 2022. 10. 30.
Gyártó: SeaBird
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Cikkszám: SEA00167

Leírás és Paraméterek

A SeaBird Designs Discovery azok legjobb választása, akik értékelik a stabil és jól manőverezhető kajakokat. Tengeren, tavon vagy folyón egyaránt beválik. A hajó formája, és tárolórekeszeinek kialakítása alkalmassá teszi, akár egy hetes expedíciókra is. A Discovery kis súlyú és nagyon könnyen uralható, ráadásul extra felszerelésekkel illeszthető egyéni igényekhez. Ez a tengeri kajak pontosan az, amelyre szükséged van hullámzó, nyílt tengeri vizek, lomhán hömpölygő folyók és szépséges tavak felderítéséhez.

Vízvonala hosszú, ezért gyors és stabil a kajak. Szélben, hullámokon meglepő könnyedséggel uralható. Három száraz tárolója közül kettő nagyobb, egy kisebb. A nagyobbakban nemcsak az egynapos piknik hozzávalója fér el, hanem egyhetes expedíció felszerelése is. A kisebb kézi tárolóban a vízen gyakorta szükséges dolgokat lehet elhelyezni (például enni- és innivalót, dzsekit, kesztyűt stb.). A legkisebb tároló puha és tartós neoprénből készült, ide tehető például a mobiltelefon, a GPS, a napszemüveg.

A Discovery kormányos kajak, ék alakú hátsó résszel. Ennélfogva páratlan az iránytartása, még akkor is, ha nem használják a kormányt.

A kajak fedélzetének elején és hátulján gumizsinórok tartják az ivóvizet, a tartalék evezőt, a derékaljat és egyebeket.

A Discovery két végén ergonomikus fogantyúk segítik mozgatását szárazföldön. A kajakban ülni nagyon kényelmes, széles beülőjén könnyű beszállni, ülése párnázott, combtámaszai állíthatók. Újszerű támlaállításával a kajakban ülve is lehet szabályozni a testtartást. A combtámaszok is mindkét irányban állíthatók tíz centiméternyit.

A SeaBird Designs Discovery a piac felülmúlhatatlan szabadidő-kajakja!


Anyag: háromrétegű polietilén

Hosszúság 430 cm

Szélesség 63 cm

Mélység 35 cm

Beülő 82.5×42.5 cm

Térfogat 293 liter

Súly 22 kg

Kajakos súlya 55 - 110 kg

Teherbírás 140 kg

Első tároló Kerek fedelű 25 cm; Csavaros fedelű kézi tároló 15 cm

Hátsó tároló Ovális fedelű 32.5 cm

Felszerelés Állítható combtámasz | Lábtámasz PRO XI9 | Horgászbot-tartó |Ergonomikus ülés | Hátsó fedélzeti háló | Kormány

Színek Sárga, piros, lime zöld

Tervező: Björn Thomasson

Termékfejlesztő: Len Ystmark 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.