Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kajak.hu – Mindenből a legjobbat!

Meggyőződésünk, hogy kajak szaküzletünk első a magyar piacon, és ezt vevőink visszajelzései is alátámasztják. A Kajak.hu üzlet egyedülálló előnyök sorát nyújtja, és ezek összessége a lehető legjobb vásárlási élményt eredményezi. A nagyobb áruházak sokféle egyéb terméket kínálnak (más sportágakét, motorcsónakokat és tartozékaikat stb.), a kisebb boltok kínálata pedig szükségszerűen szerényebb – a kajak-kenu szakterületen mi vagyunk a legerősebbek. Erről bárki könnyen megbizonyosodhat némi internetes böngészéssel.

Üzletünk nagy, hétszáz négyzetméteres, a közvetlen közelben biztos és ingyenes parkolási lehetőséggel. Nálunk több mint 150 féle kiállított hajót és felszerelések, kiegészítők óriási választékát lehet megnézni, megtapogatni. Hajóink között vannak világversenyek, olimpiák legmenőbb típusai, rangos márkák tengeri, folyami, turisztikai modelljei, könnyen tárolható és bárhová hátizsákban elvihető felfújható kajakok, kenuk, ezeken kívül, költségérzékeny vevőinknek kínáljuk kiváló ár/érték arányú saját márkánk, az EcoKayak egy-, két- és háromszemélyes változatait.

Az eladók egytől-egyig tapasztalt vízi emberek, sikeres kajakos, kenus versenyzői múlttal, és nagy túravezetői gyakorlattal. Pontosan tudják, mi való kezdő vagy ifi versenyző-jelöltnek, világklasszis sportembernek, vagy rekreációs célból evező, túrázó egyénnek, családnak. Ennek megfelelően állítják össze az üzlet árukínálatát kizárólag olyan termékekből, amelyek beválnak a magyar piacon. Ez már eleve kiküszöböli egy online rendelés mellényúlási lehetőségét, valamilyen nemzetközi portálról. Tanácsainkban meg lehet bízni, mert nem arra törekszünk, hogy első alkalommal minél drágább vásárlásra beszéljük rá az ügyfelet, hanem azt szeretnénk, hogy visszatérő vevőnk legyen, hiszen mindkét félnek így a legjobb. 

Ám jól tudjuk, hogy az előzetes tervezgetés, internetes keresgélés és bolti megtekintés, beszélgetés, tanácsadás csak felületes benyomásokat adhat, sőt akár össze is zavarhatja a bőséges kínálatban nehezen eligazodó embert. A legtöbb üzletben csak megnézni lehet hajókat, de szárazon beülni nem, mert nem erre tervezték, akár meg is sérülhetne, elrepedhetne. Még csak az sem derül ki, hogy jól be tud-e szállni valaki az adott méretű beülőn, és elfér-e a kajakban. Legbiztosabbanmégis akkor derül ki, hogy melyik hajótípus való egy adott vevőnek, ha evez vele valamennyit. Nálunk egyszerűen lehet kajakokat, kenukat, evezőket kipróbálni, mivel a Római parton, közvetlenül a víz mellett vagyunk. Ezáltal elkerülhetők csalódások, könnyű egyből, vagy további kísérlettel beletalálni az igaziba. Tőlünk elégedett mosollyal viszi el új gazdája a hajót!

Van, akinek ennyi sem elég, mert sohasem evezett még, azt sem tudja, hogyan kell beülni egy kajakba, kenuba, és megfogni az evezőt. Majd csak ezután kezdené járni a vizeket, de egyelőre nem vállalna be egy próbautat, félve, hogy levitézlene, vagy balul üthetne ki az egész. Mi rájuk is gondolunk! Tavasztól beindul ingyenes (!) oktatásunk, ahol gyakorlott, a lelki görcsöket ügyesen feloldani tudó instruktor segíti át az újoncot a kezdeti nehézségeken, mutatja meg a biztonságos evezés fortélyait. Utána már jöhet valamelyik vízi jármű próbaútja, és a sok-sok szép vízi élmény.

Járványveszély miatt, vagy más okból nem jönne be valaki az üzletbe? Semmi probléma, van lehetőség telefonos tanácsadásra és online vásárlásra is. 

Végül, de nem utolsó sorban hozzuk fel a Kajak.hu szaküzlet egyik legnagyobb előnyét: itt mindent egy helyen, egy kézből kap az ügyfél, sok utánajárás, szaladgálás helyett egyszerűen, egymáshoz illő darabokból állíthat össze harmonikus felszerelést, és ráébred, hogy nemcsak hajót kapott, hanem olyan partneri kapcsolatot is szerzett nálunk, amelyre mindig számíthat.