Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo Viper 46 Ski XXL WWR Surfski

Méret
XXL
Konstrukció
WWR - karbon/kevlár
1.149.900 Ft (905.433 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Nelo
Cikkszám: NEL01449

Leírás és Paraméterek

A HAJÓ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSSEL ELADÓ, ÍGY A HAJÓ VÉTELÁRÁNAK NINCSEN ÁFA TARTALMA.
Nelo Viper 46 Ski XXL teljesen új surfski speciális designal, huzattal, adásvételi szerződéssel eladó. Kipróbálható és megtekinthető szaküzletünkben.

 

Nelo Surfski vonala az egyik legújabb, és legdinamikusabban fejlődő nelo típuscsalád, Népszerűségét kimagaslóan széles felhasználási területe adja. A Surfski kajakok közös jellemzője a biztonság, stabilitás, és gyorsaság, ami alkalmassá teszi a hajó használatát a hullámos oceánon, fagyos északi tengeri fjordokon, folyókon, és tavakon egyaránt. A Surfski hajótest mindegyike sit on top kialakítás, aminek köszönhetően a hajótest egy hatalmas légzsákként viselkedik, utánozhatatlan felhajtóerővel, így azt elsüllyeszteni szinte lehetetlen. A hajók a legtöbb esetben laposabb a versenyhajók aljánál, így jelentősen stabilabbak. Összességében a surfski az a kajak típus ami az adrenalindús 4-6méteres hullámok lovaglásától, egészen a síkvizi felhasználásig élmény nyújt.

A Nelo a Surfski kínálatában megtalálhatóak a teljesen kezdőknek, vagy bérléssel túráztatással foglalkozó cégeknek kínált 400, 510 Polietilén modellek mellett, a nagyon gyors és több nemzetközi versenyeredménnyel büszkélkedő 550, 560 típusok is. Akik a két véglet között keresik a kedvenc Surfski modelljüket azoknak a Vanquish, Viper 46 Ski, 520, 540, 600-as modellek adnak alternatívát.

A Surfski kajakok szinte mindegyike több méretben elérhető, így egy-egy típus formavilágán túl a pontos méretet is be lehet állítani, ezzel tökéletes kompromisszummentes hajót lehet konfigurálni.

A Sit on top kialakítások között megtalálhatóak az oldalhajóval ellátott Evolution OC1, és OC2 hajók is a tengeri kenuzás szerelmeseinek.

Konstrukciók:

A surfski hajók konstrukcióira jellemző, hogy nagyon strapabíróak, hiszen minimális alapkövetelmény, hogy tengeri hullámok erejével kell állniuk a sarat. A kínálatban a Polietilénektől indulva a WWR (karbon-kevlár) SCS (karbon) hajók mellett az extra könnyű AIR kivitelek is megtalálhatóak.

Design:

A nelo saját ingyenesen elérhető színsémával kínálja kajakjait, de ha valaki igazán egyedi személyes designt szeretne a hajójára, akkor a nelo partnerével közösen a Paddle Sport Designnal kell együttműködni.

VIPER 46 SKI

Minden fitness kajakos arról álmodik, hogy olyan hajója legyen, amely különféle vízi körülmények között is maximumot teljesít. A Viper 46 ilyen hajónak bizonyult, így könnyű döntés volt elkészíteni a A Viper 46 Sit On Top változatát, amely a tengeri felhasználását tette, biztonságosabbá és kényelmesebbé. Az új modell megtartotta ugyanazt a hajótestet, mint a Viper 46, de illeszkedik a nelo surfski vonalába és végeredményként tökéletes kombinációt eredményezzen. A Viper 46 Ski valószínűleg a legsokoldalúbb hajó a nelo kínálatában ami a sík víztől a hullámoson át egészen az óceáni hullámokig biztosítja a kajakozás élményét. A hajó 4-es stabilitási fokozattal rendelkezik ami nem profi, de magabiztos kajakos tudással rendelkezők számára ideális illetve azoknak, akiknek célja a képességeik fejlesztése.

 

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.