Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo K1 Viper 60 A1 fitness kajak

Méret
Egy méret
Konstrukció
A1 - üvegszálas
699.900 Ft (551.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Nelo
Cikkszám: NEL00131|894470

Leírás és Paraméterek

Nelo Viper 60

A Viper család a Nelo kínálatának egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A siker annak köszönhető, hogy a Viper család kimagaslóan széles választékot kínál, Mini Viper után 42-44-46-48-51-55-60 cm szélességgel, így minden fitness sportoló megtalálja a pontosan neki tökéletes hajót. A Viper családra jellemző, hogy a széles méretválasztékán túl különféle konstrukcióban és hihetetlen széles alkatrész/extra választékot kínál.

A hajó

A Viper 60 a belépő szintű hajó tapasztalatlan kajakosok számára a Viper sorozatból. Egy klasszikus túramodell térfogatával, 60 cm-es maximális szélességével és 520 cm-es hosszával a 60-as minden tapasztalatlan sportoló hajója, aki első fitnesz hajóját keresi.

A 60 a rendkívül széles Viper kínálatnak legszélesebb modellje. A Viper 60 esetében a stabilitás kerül előtérbe. A Viper 60 olyan fitnesz hajó, amelynek sebessége, a hasonló szélességű túrahajóknál jelentősen gyorsabb, súlya jelentősen alacsonyabb, siklása egyértelműen fitnesz élményt okoz.  A 60-at jellemzően azon vásárlók kedvelik, akik a stabil, de lomhább nehezebb polietilén vagy kompozit túra hajókból gyorsabb fitnesz hajókra szeretnének váltani, de a stabilitást nem szeretnék beáldozni. A 60 esetében a lábtámasz szélességét már hozzá igazították a hajó szélességéhez a, így nagyobb kényelmet, felületet kaptunk a lábfej részére.

Testreszabás

Nincs elképzelése a leendő hajó külalakjáról? Semmi probléma! A nelo színsémáin kívül kapcsolatba léphet partnerünkkel, a Paddle Sports Designnal, hogy kiválassza a legjobb, személyes designt, így teljesen egyedi hajót tud magának tervezni.

Szerelvények

A VIPER 60 szerelvényei a konstrukció típusától függően változhatnak.

 

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.