Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo K1 Viper 42 A1 fitness kajak

699.900 Ft (551.102 Ft + ÁFA)
Gyártó: Nelo
Cikkszám: NEL01286|894379

Leírás és Paraméterek

Nelo Viper 42

A Viper család a Nelo kínálatának egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A siker annak köszönhető, hogy a Viper család kimagaslóan széles választékot kínál, Mini Viper után 42-44-46-48-51-55-60 cm szélességgel, így minden fitness sportoló megtalálja a pontosan neki tökéletes hajót. A Viper családra jellemző, hogy a széles méretválasztékán túl különféle konstrukcióban és hihetetlen széles alkatrész/extra választékot kínál.

A hajó

A Viper 42 az a Viper, amely stabilitásában és sebességében is hasonló egy normál verseny K1-hez. 42 cm-es maximális szélességével és 520 cm-es hosszával a 42 a megfelelő hajó minden olyan sportoló számára, aki stabil verseny K1-re vágyik.

A 42 a rendkívül széles Viper kínálatnak a legkeskenyebb modellje. Korábbi fitnesz modellek közül a Nelo Vintage hajó paramétereire hasonlít leginkább, ám annál stabilabb, mivel ennek laposabb az alja. A hajó szerelékezése tökéletesen azonos a versenyhajókban megszokottakkal, azokkal kompatibilis. A 42 rendkívül gyors és stabil társ lesz azon kajakosoknak, akik esetében az ezredmásodperceknél fontosabb tényező a magasabb stabilitás és komfort. A 42-et szeretettel választják masters sportolók, de utánpótlást nevelő egyesületek is, a Mini Viper és a verseny K1 közötti átülő hajónak, illetve azoknak, akik a K1-ből már inkább egy stabilabb hajóba ülnének át.

A Viper család

A Viper a Nelo kínálat egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A Viper fitnesz hajó koncepciójának a kajaksportba való bevezetése lehetővé teszi az edzést vagy a túrázást nagyszerű siklás mellett, a stabilitást nem veszélyeztetve. Széles, 42-től 60-ig terjedő sugár-tartománya minden kajakos számára megoldást kínál, mindig egyszerre biztosítva a teljesítményt és kényelmet. Ebben a tartományban a felszereltség és az extrák szintje páratlan, és pontosan olyan szinten van, mint a Nelo versenykajakoké.

Testreszabás

Nincs elképzelése az új hajójáról? Semmi probléma! A színsémáinkon kívül kapcsolatba léphet partnerünkkel, a Paddle Sports Designnal, hogy kiválassza a legjobb, személyes designt.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.