Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eco Kayak Explorer túrakajak 2022

Szín
Világoszöld
299.900 Ft (236.142 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Eco Kayak
Cikkszám: ECO00096

Leírás és Paraméterek

Az Eco Kayak Explorer a gyártó termékkínálatának legstabilabb, 4 m hosszúságú, külön beülős sit in típusú, kormány nélküli túrakajakja. A hajó az Eco Kayak rövid távra tervezett modellje, amely formájának dacára kiválóan tartja az egyenest, ugyanakkor amikor arra van szükség fordulékony is tud lenni. Az Explorer két nagy külön beülő nyílással rendelkezik, ami a ki és beszállást nagyon kényelmessé teszi, ezáltal nagyobb termetű kajakosok számára is jól használható. A fedélzet és a hajó alja közötti távolság 40 cm, így meglehetősen tágas a tér a hajóban. Az ergonomikus és kényelmes ülőhelyzetet a stabilan rögzített (textil borítású szivacsozott) ülőfelület, és az ugyancsak textil borítású szivacsozott, állítható magasságú, stabil deréktámasz biztosítja.

A hajót kifejezetten kezdő túrázóknak ajánljuk, akik napi túrákra terveznek indulni, de kölcsönzők és túraszervező cégek számára is érdekes lehet, mivel strapabíró, masszív kajak, nyugodtan kiadható bárki számára testalkattól és előképzettségtől függetlenül. Felszereltségét színesíti egy vízhatlan rekesz, állítható magasságú deréktámasz, fokozatosan állítható lábtámasz, és párnázott ülés. A hajótest kialakítása miatt a Explorer még kormánylapát nélkül is alkalmas az egyenes haladásra. A szeparált beülők alkalmassá teszik átlagos hullámkötény használatára, ezzel hűvösebb, szelesebb időben történő használatra.

A termék ára kizárólag a meglévő készletünkre vonatkozik!

 

Kategória Tengeri kajak / Túrakajak
Hosszúság, szélesség, magasság 400, 87, 40 [cm]
Anyag Magas sűrűségű polietilén HDPE
Súly 40kg
Beülőkeret belső mérete 80 x 44 [cm]
Kapacitás 250 kg
Standard felszerelés 1 fedeles tároló, 2 ülés, 2 háttámla 
Extra felszerelés evező, mentőmellény, kiskocsi

 

 

Hosszúság 4-5 méter között
Szélesség 60 centiméter felett
Irányítás Nincs
Anyag Egy rétegű polietilén
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.