Milyen sárkányhajó lapát kell nekem?

Milyen sárkányhajó lapát kell nekem?

Sárkányhajósok! Kicsit beszélgessünk, milyen lehetőségek vannak lapátok terén, mivel tudunk versenyezni például, ha szeretnénk, és próbáljuk ki a vízen is. Közben nézzünk meg egy sárkányhajó kuriózumot is. Főszereplő: Bozsik Gábor olimpikonHelyszín: Római-part - DunaA száraz angol humorért és a pókerarcért felelősséget nem vállalunk.

Kinek  a Quattro kinek a Cinco

Kinek a Quattro kinek a Cinco

Posztolta Barnabas Mate, ekkor:

Mi a titka a Cinconak? Tovább boncolgatjuk, de már a vízen. Főszereplő: Bozsik Gábor olimpikonHelyszín: Római-part - DunaA száraz angol humorért és a pókerarcért felelősséget nem vállalunk.

Mi a titka a NELO CINCO-nak?

Mi a titka a NELO CINCO-nak?

Posztolta Barnabas Mate, ekkor:

Miért ilyen népszerű a Nelo Cinco? Miért eveznek vele 14 éves kortól a 64 évesig? Beszélgessünk kicsit róla... Lehet nem tudsz mindent róla. Főszereplő: Bozsik Gábor olimpikonHelyszín: Kajak.hu SzaküzletA száraz angol humorért és a pókerarcért felelősséget nem vállalunk.

SUP már nálunk is hódít - legyél vagány te is

SUP már nálunk is hódít - legyél vagány te is

Posztolta Barnabas Mate, ekkor:

A Stand up paddling vagy röviden csak SUP, egy meglehetősen fiatal sportág, ám már most rendkívüli népszerűségnek örvend az egész világon. A tevékenység rengeteg pozitív hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Egyrészt fejleszti az egyensúly érzéket, az állóképességet és az erőnlétet; másrészt pedig a víz és a természet közelsége, az ott végzett testmozgás miatt pedig rendkívül jó hatással van a lélekre, segít levezetni a stresszt és kikapcsolódni, eltávolodni a hétköznapi gondoktól. Mi is kipróbáltuk. Színészünk sosem állt még SUP-on, így valós élményt nyújtunk azoknak akik szintén nem próbálták még.  Legközelebb a profi SUP-okat teszteljük már, haladóknak, versenyzőknek ajánlva......

Világon egyedülálló csomagtartó, hajószállításra is

Világon egyedülálló csomagtartó, hajószállításra is

Ilyen egyszerűen és ilyen gyorsan, minden felületre csomagtartót felrakni? Igen lehetséges, sőt a világon minden autótípusra! Kipróbáltuk, használjuk.. Főszereplő: Bozsik Gábor olimpikonHelyszín: Kajak.hu SzaküzletA száraz angol humorért és a pókerarcért felelősséget nem vállalunk.